De heerlijkste gerechten

De heerlijkste gerechten

Gerechten

Vers één is: vers! Over onze kaart wordt goed nagedacht, want we werken vaak met dagprodukten uit de eigen streek. Hier vindt u een impressie van een aantal verschillende gerechten die wij door het jaar serveren. Een aantal daarvan staan ook nu op onze kaart.

  • Gebakken zeeduivel met linzen en spekjes
  • Gemarineerde zalm met artisjok en tomaat
  • Gebakken zalm met Hollandaisesaus en Sallandse asperges
  • Taartje van Holtens kruidenbitter met sabayon
  • Soezen met vanille-ijs en chocoladesaus
  • Frambozenijs met mascarponemousse en een amandeltuille
  • Risotto met gamba's, tomaat en basilicum
  • Gebraden runderribeye met bearnaisesaus
  • Pesto
  • Pastrami van kalfsribeye met rode uienchutney
  • Parfait van witte chocolade en abrikozen
  • Gebraden parelhoenders met verse pasta en paddestoelen
  • Kletskop
  • Gebraden hertenbiefstukjes met eekhoorntjesbrood
  • Gebraden hazenrug met rode kool
  • Op de huid gebakken forelfilet met fijne groenten
  • Hangop van boerenyoghurt met bosbessencompôte
  • Kroketjes van garnalen
  • Gebraden fazant met zuurkool
  • Crème brûlée
  • Sallandse bloedworst met elstar-appelcompôte
  • Aardbeien met peperijs en een siroop van Italiaanse wijnazijn
Privacy Policy Cookie Policy