Voorgerechten

Een warm (of een koud) welkom.

Wij houden van een eerlijke en gezonde keuken. Daarbij horen pure en verse ingrediënten. ‘Natuurlijk’ speelt het seizoen waarin u komt een belangrijke rol. Een groot deel van onze gerechten zijn streekgebonden. Eet u bij ons, dan proeft u de smaken van Salland.

Het voorgerecht is de binnenkomer, of het nu warme kroketjes van garnalen of een koude carpaccio is, wij willen u met dit welkom verrassen en verwennen.

Onze voorgerechten

  • Pastrami van rundermuis met knoflook en een uienchutney  
  • Bouquet salade met gefrituurde visjes
  • Gepekelde en gerookte wildzwijnsham op truffel
  • Op de huid gebakken doradefilet met een aardappelsalade en grove mosterd
  • Carpaccio van ossenhaas en een gembercrème
  • Kroketjes van garnalen op gefrituurde peterselie
  • Dubbel getrokken runderbouillon met fijngesneden groente

Deze gerechten maken onderdeel uit van het zelf door u samen te stellen 3-gangen keuzemenu.
De basisprijs van dit menu is 40,- Aan sommige gerechten zijn meerkosten verbonden.
Deze kosten staan dan vermeld achter het gerecht.

Heeft u een voedselintolerantie of een allergie, meld het ons. Wij werken met lactosevrije room waardoor sommige desserts (en gebonden sauzen) gewoon gegeten kunnen worden wanneer er sprake is van een lactose intolerantie. Ook hebben wij glutenvrij brood.

Privacy Policy Cookie Policy