Hoofdgerechten

 

Verrassing en smaak gecombineerd.

Voorgerechten
Met als basis de Sallandse heerlijkheden is er voor iedereen en voor elk moment wel wat te vinden op onze uitgebreide kaart. Chef-kok Luc Hans weet als geen ander de met liefde en zorg uitgezochte ingrediënten te combineren. De combinaties zorgen voor een mooie balans in ieder gerecht, waar elk ingrediënt het ander versterkt. De keuzes die daarbij worden gemaakt zijn vaak onalledaags. Het verrassingsaspect is altijd aanwezig.

Eén van de verrassingen kan aan tafel gebeuren. Versheid is doorslaggevend. Hidzer Gorter, onze gastheer, kan u zomaar een gerecht aanbieden wat nog diezelfde dag is ingekocht. Dàt is verrassing en smaak combineren!

Onze hoofdgerechten

  • Gebakken zeebaars en pesto
  • Runder-rib-eye en béarnaise saus
  • Konfijt van eend met een specerijenjus en sjalotten
  • Sallandse asperges met ham, ei en Hollandaisesaus
  • Kalfsentrecôte en zongedroogde tomaten
  • Op de huid gebakken kabeljauwfilet met een mosterdmouselline + vijf euro
  • Filet van de ossenhaas met kappertjes, olijven en knoflook + zes euro
  • Ossobuco op eigengemaakte spaghetti en Parmezaanse kaas

Deze gerechten maken onderdeel uit van het zelf door u samen te stellen 3-gangen keuzemenu.
De basisprijs van dit menu is 38,50 Aan sommige gerechten zijn meerkosten verbonden.
Deze kosten staan dan vermeld achter het gerecht.

Heeft u een voedselintolerantie of een allergie, meld het ons. Wij werken met lactosevrije room waardoor sommige desserts (en gebonden sauzen) gewoon gegeten kunnen worden wanneer er sprake is van een lactose intolerantie. Ook hebben wij glutenvrij brood.

 

Privacy Policy Cookie Policy